Olaszországi anyavállalatunk biztosítja, hogy kellékeink újragyártásához szükséges alapanyagok, alkatrészek egytől-egyig minőségbiztosítási tanusítvánnyal rendelkeznek, illetve elnyerte ezek disztribúciójának kizárólagosságát.

Kiváló minőségű alapanyagainkat és alkatrészeinket a legújabb technológiák és magasan kvalifikált szakembereink segítségével dolgozzuk fel, mellyel képesek vagyunk garantálni az állandó minőséget Ügyfeleink számára. Termékeink szigorú minőségi ellenőrzésen mennek keresztül.

ISO 9001:2000 minősítés, az OEM normáknak megfelelően.Garancia:

Termékeink - melyek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően készülnek - minőségi és élettartam garanciával rendelkeznek.

Cégünk garantálja, hogy az általunk gyártott termékek OEM normáknak megfelelő alapanyagokból és alkatrészek felhasználásával készülnek.

Ügyfeleinknek biztosítjuk, hogy ezen nyomtatási kellékek megfelelő használata esetén semmilyen károsodást nem okoznak a nyomtatógépekben.

Újragyártási folyamat:

Tintapatronjaink újragyártása a nyomtatófej 130˙ C-os gőztisztításával kezdődik, mely biztosítja a mikronyílások tökéletes megtisztítását. Következő lépésként, a patron belső tisztítása során, a beszáradt festék eltávolítása történik egy speciális tisztítófolyadék segítségével. Ezután a patronok a vákumozási eljárásnak köszönhetően teljesen légmentes állapotban kerülnek feltöltésre.

Lézertonereink felújítása kiváló minőségű alapanyagokkal és a toner szükséges alkatrészeinek kicserélésével történik, szakembereink közreműködésével.